Relațiile cupluri explicate în mai puțin de 140 de personaje

BDSM: trucuri pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in dormitor? Urmareste Ana si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei si, de asemenea, autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are uimit indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sfaturi vor ajutor veti face o inceput.

Invatare inainte incercare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu pe net. Acolo veti localizati sisteme precum „Servent Central”. Impreuna cu gasirea insotitori, puteti si utilizati sistemul pentru a gasi recomandari precum si detalii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu ar trebui impiedica intalnire oameni singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau o echipa intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge cu BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie fie recunoscut inainte a merge orice tip de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a deveni constient de. Nu va va faceti griji daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la https://gumroad.com/arwynecxlu/p/20-de-mituri-despre-sex-busted o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul functia acelor intalniri.

BDSM sfaturi: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie sa incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca paddling. Daca sunteti amandoi interesati de mutare mai bine, atunci puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa prin casa. Instrumente precum bici si lanturile sunt numai pentru perechi, care inteleg specific ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea in curand sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Unul dintre cel mai vital BDSM idei este ca ar trebui parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este constant elegant - in special in piele si. Desigur, este total pana la tu trebuie sa selectezi ce sa imbraca. Spre deosebire de tipic lenjerie, BDSM utilizeaza sansa de a lua pe un nou functie si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex costum, web si, de asemenea, specializate magazine furnizati o substantiala alegere dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. regionala, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da dat motiv pe pliant sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt oglindite de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face usoara pentru alte sarbatoare invitati pentru a intelege daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri stiletto sunt perfect. Daca sunteti a de mai jos, ati s-ar putea pune un guler si alege o rochie care da la fel de mult accesibilitate la sanii si redus jumatate posibil.

Important pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

Asemanator cu in toate celelalte datorie joaca acele joc dominanta si, de asemenea, trimitere, un cuvant sigur este foarte vital. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista pericolul de real durere, este intr-adevar vital sa stabiliti un termen in avans cu partenerul dvs., pe care il veti ambii rapid recunoaste ca un semn pentru a renunta orice in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul dintr-o alta locatie sexual - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, constand din atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna perfect totusi, deoarece subs poate fi adesea legat.

Fara mila

BDSM este o speciala tehnica care are nevoie o mare cantitate de conteaza pe companion. Acesta este metoda ca ar trebui fie precum si are sens. Ar trebui trebuie mereu simti confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate cu adevarat eliberati si apreciati sexul. La fel toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice fel de mila in acest . Dvs. si, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu eliberati cel mai mare si, de asemenea, ideal minute de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti complet confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Conteaza-te pe sentimentul tau intestinal si, de asemenea, alege: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? Daca esti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, tehnica a acestuia sa fie totusi bucurata de ambii participanti.

BDSM sugestii: Util asistenti

image

Biciuri, restrictii si altele sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu. Via We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria precum si aduceti partenerul dvs. climax on your own - indiferent de daca este in camera de dormit, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti exaltare oriunde cu care selectati prost, tachinand rezonante. Cu soapta pasnica rezonante, subtire layout si controale activate pentru aplicatii Moxie este ultim in discretie.