Cele mai mari 3 momente din istoria filmului porno

BDSM: sfaturi pentru parteneri

Intentionati sa incercati ceva nou-nout in dormitor? Adera la Ana si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are uimit indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sfaturi vor ajutor veti face o inceput.

Cunoastere inainte de incercare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Slave Central”. Impreuna cu descoperirea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a gasi recomandari precum si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu trebuie evita intalnire persoane singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau o echipa conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM profesionisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie inteles inainte a merge orice tip de mai bine. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a deveni constient de. Nu va va faceti griji daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul scop acelor intalniri.

BDSM sfaturi: Salariu ingrijire

image

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, paddling. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare mai departe, atunci puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa via apartament sau condo. Instrumente precum bici si lanturile sunt numai pentru perechi, care stiu specific ce le place cum ar fi! Asta poate in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre cel mai vital BDSM sugestii este ca ar trebui parasiti toamna precum si primavara dulap in dulap. Negrul este constant in voga - in special in piele naturala si, de asemenea, latex. Cu siguranta, este total aproximativ tu trebuie sa alegi ce sa imbraci. Spre deosebire de comun lenjerie, BDSM furnizeaza posibilitatea de a lua pe un nou functie si, de asemenea, sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex potrivire, net si, de asemenea, specializate magazine furnizati o masiva selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa explorati scena dvs. de cartier, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da dat motiv pe pliant sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt oglindite de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru diverse alte sarbatoare invitati pentru a sti daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri spike sunt ideale. Daca sunteti a de mai jos, ati putea pune un guler si, de asemenea, alege o tinuta care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii si redus jumatate posibil.

Esential pentru BDSM incepatori: de acord asupra un sigur cuvant

La fel ca Vizitati site-ul in toate celelalte functie joaca acele joc dominanta precum si intrare, fara risc este intr-adevar crucial. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv in mod normal la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista riscul de actual disconfort, este de fapt important sa alege un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il veti ambii rapid recunoaste ca un indicator pentru a opri tot deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in general utilizati cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, constand din atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna excelent totusi, deoarece subs poate fi in unele cazuri inchis.

Fara mila

BDSM este o distincta practica care solicita o masiva cantitate de incredere in companion. Acesta este metoda ca trebuie sa fie si are sens. Ar trebui trebuie sa mereu simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu si, partenerul dvs. poate de fapt eliberati precum si bucurati-va de sexul. Asemanator cu toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de rusine in acest . Dvs. si, de asemenea, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci doar eliberati cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun momente de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat complet confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Bazeaza-te pe pe sentimentul tau intestinal si, de asemenea, alege: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? Daca esti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, practica a acestuia sa fie totusi placuta de ambii persoane fizice.

BDSM sfaturi: Util ajutoare

Biciuri, restrictii si, de asemenea, altele sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu minunat. Via We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si, de asemenea, aduceti partenerul dvs. orgasm on your own - indiferent de daca ramane in camera de dormit, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti placere oriunde cu care optati pentru prost, tachinand rezonante. Cu murmur liniste rezonante, subtire design precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este suprem in discernamant.