Cât de mult ar trebui să cheltuiți pe relații cupluri?

Cele mai bune filme erotice din toate timpurile

Fiecare din aceste filme au puncte de referinta momente in cinematograf - minute realizat utilizarea lui pentru a provoca, activati, si, de asemenea pentru a apasati limitele.

Era 1964 cand Inalta Curte Justitia Potter Stewart faimos s-a pronuntat impotriva o blasfemie caz interzicere The Lovers a lui Louis Malle , furnizare cel mai bun definitie a pornografiei: "inteleg cand il vad." Erotica traieste mult mai mult clar la acel grad de subiectivitate, si, de asemenea pe film, teste externe limitari ale incertitudine - mult sa se asigure ca am poate nu chiar recunoastem cand il vedem. Numeroase povesti despre legate de sex treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o extinsa priviti intre 2 caractere niciodata niciodata insemnat a fi unul cu celalalt; o tiv sau un articol scurt de haine cateva perechi mai sus, sau mai scurt, decat identificat in un public viata de zi cu zi; si de asemenea chiar un accentuat cuvant sau expresie semnificatie inimaginabil, chiar neintentionat definitie. Si desigur, ocazional este evident suficient ca toata lumea notificari, atunci cand o stea sau vedeta dezvaluie toate, se confrunta cu o scena partener sau replica intimitate sub ideal, superb iluminare.

Fiecare dintre ceea ce inseamna spune ca alegerea cel mai bun senzual filme se simte un pic ca traducere un test Rorschach al unui scriitor foarte propriu foame precum si pasiuni. Deoarece filme nu pur si simplu inregistrare sexual precum si romantic vise, le descopera. Cantitatea de cinefili vizionat, reclamatie, un adolescent comedie unde sunt initial favorit stea a aparut in un costum de baie, aplicat ruj sau a aparut la un patinoar apare ca cu personificare a atractiei turistice? Sau s-au trezit gandindu-se referitor o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care 2 personaje pur si simplu periat corpurile celuilalt? Erotica este, inca o data, exceptional subiectiva. Prin urmare, aceasta lista de verificare acumuleaza cateva dintre reperul momente captate pe film , cele care discutat subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate precum si actor sau starlet in un rol care indeplinit sau schimbat piata tinta ipoteze, sau pur si simplu inregistrat minute de atractie, pasiune sau sexualitate in provocator, incitant sau transcendent mijloace . Unele sunt amuzante. Unele poate un pic infricosator. Altii insamantati cu amenintare, remuscari, intristat, sau irepresionabil umanitate. Cu toate acestea toate sunt mai mari decat un pic cald.

image

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci nu a reusit pentru a face aceasta listare doar prin principal - in special, ca privat dorinta ramane redus, neglijat sau eclipsat de politic angajament, altfel la fel psihologic si, fizic represiune. Cu toate acestea doi ani mai tarziu, regizorul a distribuit dintre unul dintre cei mai aclamati actori in intreaga lume a descrie un contrar scenariu - un barbat atat de asaltat de tragedie ca poate doar fugi direct in legat de sex depravare. dezbatere cu privire la scena „untului” precum si actrita Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex simulat, ea a spus „M-am intr-adevar simtit putin violata”), va, si probabil ar trebui, definitiv culoare exact cum se vede eficiente precum si film in intregime.

Emmanuelle 2 (1975)

Doar Emmanuelle de Jaeckin precum si, loturi de nume imitatori si imitatori (cadere litere in numele ei, cum ar fi articole din imbracaminte) produs o globala traditie din erotica anilor 1970 unde bogati tinere calatorit lume, dormit cu uimitor, Du-te aici anonim insotitori si au pacalit tabuurile din presupus "potrivit" societate. Cu toate acestea, chiar daca confesionalul poveste pe care se bazeaza acest front runner franchise nu scris de genuine Emmanuelle Arsan dar ei sot, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o femeie) furnizat titlul personaj firma si, de asemenea imputernicire, spre deosebire de practic oricare dintre celelalte alte rate, constand din original pelicula.

The Hunger (1983)

Doar la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Felina Persoane a lui Jacques Tourneur ca legata de sex pentru post-disco varsta Tony Scott si-a facut debutul in regie cu aceasta poveste incarcata sexual de, bine, cea mai atractive vampir pereche din infinit (David Bowie precum si Catherine Deneuve) incercand sa faciliteze mostenirea, si durabilitate, intr-o perioada de cercetare stiintifica, precum si abundenta. Scott mareste stilul la unsprezece pe masura ce arata Miriam (Deneuve) gasind ​​comoditate in bratele cercetator Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un leac pentru decrepitudinea sa progreseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este consta din erotica incarcata povesti, nu toate la fel de eficiente una ca cealalta dar majoritatea ele distinct si, de asemenea gandite in propriul metoda. (Lui ajustare Lolita, ptexemplu, este, in opinia mea, o superioara ajustare a publicatiei lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte aproape pietonal de modern criterii, dar sex roleplay jocuri video, sex sexual in public, si, de asemenea folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in mare masura noutati, cel putin in mainstream cinema, cand Lyne ilustrat aceste spectacol Kim Basinger si Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a scris si ghidat acest fenomenal pelicula referitor un mut Scotiana intitulat Ada (Holly Hunter) vanduta chiar in relatie conjugala cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) doar la cedati unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) lucrat cu pentru a oferi munca de zi. Ceea ce incepe ca o poveste de thrall pentru aceasta femeie ajunge sa fie o calatorie de imputernicire ca Baines chilipir cu Ada, mai intai pentru pianul ei, si, de asemenea mai tarziu, pentru iubire fizica care se transforma in mult mai profunda precum si mai mult profund dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem dezvoltat aceasta poveste referitoare la trecut si, de asemenea, existent, sex si, de asemenea dragoste, claritate, precum si confuzie intre Lucia (Paz Vega), iubitul ei Lorenzo (Tristan Ulloa), si, de asemenea, evenimentele - numeroase legat de sex sau legat de sex - acela specificati lor parteneriat. Lucia Vega isi asuma sarcina in relatia dar exista reciprocitate autentica, deoarece acestea ofera reciproc placere, descoperirea reciproca a corpurilor ca o chestiune a memoriei muschi fara joc de cuvinte insemnat si, de asemenea crearea minute esential pentru viata lor emotionala.