5 legi Oricine lucrează în relații cupluri ar trebui Știu

BDSM: idei pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera? Urmareste Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt atras oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator idei cu siguranta asistenta veti face o inceput.

Intelegere inainte de experimentare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Servent Central”. In plus fata de descoperirea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a localizeaza sugestii si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie impiedica conferinta oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau un grup intalnire. Retineti, fiecare persoana a https://lukascnmp962.mystrikingly.com/blog/14-intrebari-pe-care-s-ar-putea-sa-le-fie-frica-sa-le-intreba-i-despre-filmul inceput mic. Ca alege BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie fie inteles inainte a merge orice fel de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni cunoscator. Nu va va faceti griji daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul functia acelor conferinte.

BDSM idei: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca paddling. Daca sunteti amandoi ganditi mutare chiar mai mult, atunci puteti absolut verificati cateva chiar mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant cu apartamentul. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt numai pentru cupluri, ca recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea in curand sa fii si tu si tu.

Cod Costum

Unul dintre cel mai esential BDSM indicatori este ca ar trebui parasiti pierdere si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este mereu elegant - in special in piele si, de asemenea, latex. In mod firesc, este in intregime pana la tu trebuie sa selectezi ce sa foloseste. Spre deosebire de tipic lenjerie, BDSM ofera oportunitatea de a abordati un nou rol precum si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex potrivire, web si, de asemenea, specialitate magazine dati o masiva selectie dincolo cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa descoperiti scena dvs. regionala, este in mod normal cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da oferit motiv pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie va asigurati alegerile dvs. sunt oglindite de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face usoara pentru alte petrecere vizitatori pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri stiletto sunt optim. Daca sunteti a de mai jos, ati putea purta un guler si alege o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi si, de asemenea, redus jumatate posibil.

Crucial pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

Asemanator cu in toate celelalte datorie joaca acele joc proeminenta si, de asemenea, intrare, un cuvant sigur este extrem de crucial. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv in mod normal la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM scenarii. Deoarece exista riscul de genuine disconfort, este cu adevarat vital sa alege un termen in avans cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii imediat recunoaste ca un indicator pentru a opri orice simultan. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care ati nu in general utilizati cu sexul care legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, constand din atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna excelent totusi, deoarece belows poate fi ocazional legat.

Fara jena

BDSM este o distincta metoda care are nevoie o substantiala cantitate de mizeaza pe partenerul tau. Acesta este inseamna ca trebuie sa fie si are un bun sens. Ar trebui ar trebui constant simti confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, insotitorul dvs. poate de fapt eliberati si, de asemenea, apreciati sexul. La fel toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice fel de mila in acest . Dvs. si, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci doar eliberati cel mai mare si ideal momente de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

image

BDSM idei pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Conteaza-te pe sentimentul tau intestinal precum si decide: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include proeminenta, practica a acestuia sa fie totusi bucurata de ambii participanti.

BDSM indicatoare: Benefic asistenti

Biciuri, restrictii si, de asemenea, altele sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu bun. aplicatia We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si, de asemenea, aduceti companion climax yourself - indiferent de daca ramane in dormitorul, birou sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti exaltare oriunde cu care alegeti prost, tachinand rezonante. Cu soapta liniste vibratii, subtire layout precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este maxim in discernamant.