10 Signs Tell-Tale You Need to Get a New Sex

BDSM: trucuri pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera? Adera la Ana si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are uimit oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sugestii vor ajutor veti face o inceput.

Cunoastere inainte experimentare

image

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este posibil cel mai bine sa initial sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti descoperi platforme precum „Servent Central”. Impreuna cu descoperirea partenerilor interesati, puteti la fel utilizati platforma pentru a descoperi idei si detalii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu trebuie ramai departe de conferinta persoane singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau o echipa intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge cu BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie fie recunoscut inainte a merge orice tip de mai departe. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a veti fi constient de. Nu va fret daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul scop acelor conferinte.

BDSM sfaturi: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi ganditi mutare mai bine, dupa aceea puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa prin apartament sau condo. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt doar pentru cupluri, care stiu exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea rapid sa fii si tu si tu.

Cod Costum

Unul dintre unul dintre cele mai vital BDSM indicatori este ca trebuie parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este mereu elegant - in special in piele naturala si, de asemenea, latex. Cu siguranta, este in intregime cat tu trebuie sa alege ce sa imbraca. Mai degraba decat obisnuitul lenjerie intima, BDSM utilizeaza oportunitatea de a abordati un nou datorie si, de asemenea, sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex chibrit, internet si, de asemenea, specialitate magazine furnizati o masiva selectie dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita costum cod. La SM sarbatori, ti se da dat tema pe pliant sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru alte sarbatoare vizitatori pentru a sti daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri spike sunt potrivit. Daca sunteti un sub, ati putea folosi un guler precum si selecteaza o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii http://simonsioe049.timeforchangecounselling.com/the-12-worst-types-sex-accounts-you-follow-on-twitter si, de asemenea, redus jumatate fezabil.

Crucial pentru BDSM incepatori: de acord asupra un risc gratuit cuvant

La fel in toate diferite alte datorie joaca acele joc dominanta precum si intrare, un cuvant sigur este extrem de important. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM scenarii. Deoarece exista amenintarea de actual durere, este intr-adevar esential sa stabiliti un termen in avans cu partenerul dvs., pe care il veti ambii imediat recunoaste ca o indicatie pentru a opri orice lucru mic simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in general utilizati cu sexul care legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, inclusiv atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este constant potrivit totusi, deoarece subs poate fi adesea legat.

Fara mila

BDSM este unica tehnica care are nevoie o masiva suma de mizeaza pe companion. Acesta este metoda ca ar trebui fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui trebuie mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, partenerul dvs. poate de fapt eliberati si faceti placere sexul. La fel ca toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice tip de jena in acest . Dvs. si, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare precum si ideal minute de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti complet confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Ai incredere in pe suspiciune si ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, metoda a acestuia sa fie totusi bucurata de ambii persoane fizice.

BDSM indicatoare: Ajutor asistenti

Biciuri, restrictii si diverse alte sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu bun. Prin We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria si, de asemenea, aduceti partenerul dvs. orgasm yourself - in ciuda daca ramane in camera, birou sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti placere oriunde cu care mergeti prost, tachinand vibratii. Cu murmur pasnica vibratii, subtire layout si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Guts este maxim in discernamant.